Att återvända

24.05.2018 kl. 22:08

 

Jag har inte skrivit mycket i vår. Jag har läst, jag har tagit in. Jag har övat mig på finska, jag har sjungit, dansat, lekt. Jag har börjat måla igen. Äntligen har jag börjat måla. Men jag saknar skrivandet, att dela det skrivna, att prata skrivande. 

Funderar på att damma av det här stället, låta allt gammalt stå kvar, men jag vet inte. Det känns märkligt att läsa de gamla inläggen, en tidskapsel över mitt tidigare liv, skam över töntiga formuleringar, ångest. För att jag kastas tillbaka till tillståndet jag levde i då, hur det kändes. Det är ingenting jag vill återvända till. Ändå användbart, att ha en port till åtminstone en del av det som var ens liv mellan tjugo och tjugofem. 

 

 

En plats för ord, bilder och tankar. Fotoalbum, bokhylla, antecknings- block.

25, Åbo. 

 

Follow

 

Senaste kommentarer