Att inte blogga

23.03.2017 kl. 22:21

 

 

Jag bloggar inte och det känns skönt. Jag skriver och funderar men mest för mig själv, jag har ingen lust att dela med mig eller göra plats för bloggandet i min vardag just nu. Allt går väl i perioder. Vill skriva något om 2017 hittills men hittar inte rätt ord (utmanande? utvecklande? känslomässig bergochdalbana?), väntar på någon slags livskris som inte verkar dyka upp och övar på att vara okej med att inte veta så mycket om framtiden. Tror det blir ganska bra ändå. Koltrasten har börjat sjunga i parkerna och Åbo känns som min stad. 

Bloggen får vila tillsvidare. 

 

 

Ifall jag bloggade skulle jag skriva om böckerna vi läser till vår bokklubb, men som tur finns instagram och #åbokklubben, häng med där! 

 

 

En plats för ord, bilder och tankar. Fotoalbum, bokhylla, antecknings- block.

25, Åbo. 

 

Follow

 

Senaste kommentarer