Den här hösten

30.11.2016 kl. 23:18

 

 

Jag påbörjade ett blogginlägg i början av september, skulle skriva om den här hösten, om hur det var, men inget var som jag hade tänkt mig. Jag skrev om men det blev aldrig bra, innan jag hann bli färdig hann det bli vinter, men hösten kom tillbaka, kanske den förstod.

Kanske går det aldrig att sammanfatta något man är mitt i, kanske går det inte att sammafatta något som ändrar karaktär från dag till dag. Höstlöven ligger i en kletig brun sörja över asfalten, höstlöven lyser vackrare än nånsin; jag öppnar gardinen utan att det blir ett dugg ljusare i rummet, jag öppnar gardinen och låter solljuset sträcka sina varma fingrar över lakanen, landa långt upp på väggen; jag somnar med näsan i hans nacke, med hennes kind mot min hals, jag vaknar alltid ensam. 

Jag trodde att jag skulle få åldersångest av att fylla 25 men istället mår jag bättre än jag gjort på veckor. Att vara 25 känns rätt, att vara jag känns rätt. Hur det nu gick till. Jag hade så höga förväntningar på den här hösten och kanske blev den inte det jag tänkt, kanske blev den ändå precis det jag behövde. Vågar kanske ändå tro att mitt femte år i Åbo blir det bästa hittills. 

 

Kommentarer (1)
saknar dig min hasselnöt ♥
N01.12.16 kl. 05:20
hihi! saknar DIG ju, kom tillbaka snart ♥
04.12.16 16:41

 

En plats för ord, bilder och tankar. Fotoalbum, bokhylla, antecknings- block.

25, Åbo. 

 

Follow

 

Senaste kommentarer