Tjugofjärde augusti

24.08.2016 kl. 22:24

 

 

Vad har du gjort på senaste tiden? Jobbat, tittat på Girls, funderat för mycket på saker som är alldeles meningslösa att grubbla över, lagt pussel, köpt för många böcker, pratat i telefon med min syster varannan dag, gosat med bebis, försökt beta av min oändliga to-do list, klappat universums mjukaste kanin och dött allergidöden, angstat en del, hängt i parker mitt i natten, hittat fotogenisk pöl på vägen till Lidl, blivit förvånad över livet, dansat på åbåt och varit tacksam över att studiestarten inte gäller mig. 

Vad ser du fram emot? Att få äta kräftor och bada bastu och hänga med alla mina syskon samtidigt för första gången på över ett år (ett och ett halvt år, två år? Ingen minns). Hösten och att hitta nånslags balans i vardagen. 

Vad läser du just nu? Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. Tycker ärligt talat att den är ganska tråkig och funderar på att bara sluta läsa men har så lite kvar att det känns dumt att ge upp nu, vill bara bli färdig. Bestämde mig för att testa ljudboksappen Storytel så just nu lyssnar jag också på sista delen av Torka aldrig tårar utan handskar som är tusen gånger bättre. 

Vad lyssnar du på? Håkan Hellström som vi såg live i typ sju minuter för en och en halv vecka sen, Den svenska björnstammen, MØ, Veronica Maggio, sånt som spelas på radion. 

Vad ska du göra imorgon? Jobba, packa, diska, införskaffa present åt ovannämnda bebis. 

Vem kramade du senast? Maiju som jag träffade på en kopp te och min favoritkollega Amanda! Och en massa gulliga barn på jobbet som kommit fram och spontankramat en, blir alltid lika glad <3

 

Kommentarer (1)
sku skicka hjärtan, men det går ju int här så HJÄRTA HJÄRTA i textform. Kramarna på jobbet är nog så fina!
amanda30.08.16 kl. 23:03
♥♥♥ ja eller hur!
04.09.16 18:38

 

En plats för ord, bilder och tankar. Fotoalbum, bokhylla, antecknings- block.

25, Åbo. 

 

Follow

 

Senaste kommentarer