Sista juli

31.07.2016 kl. 13:49

 

Min blogg har funnits i fyra och ett halvt år och jag kan fortfarande inte bestämma vad den ska handla om. Vad jag ska skriva om och hur mycket. Kanske kommer jag aldrig att veta, kanske får det vara spretigt och sporadiskt och slumpartat. Jag önskar ändå att jag kunde låta orden strömma lite friare, att jag kunde hitta en bekväm plats att skriva ifrån. Kanske kommer jag dit någon dag. 

 

Kommentarer (1)
Jag tycker ofta att bloggar tjänar på att inte handla om något specifikt. Det kan lätt bli en låsning för den som skriver, att ha ett ämne att förhålla sig till och gränser som inte ska överskridas. Vad man vill skriva om går ju i perioder, då är det hämmande att i förväg begränsa sig. Åtminstone funkar det så för mig.
Emil31.07.16 kl. 17:10
Håller nog med! Jag tycker om att läsa nischade bloggar men det är roligare att skriva själv om allt är tillåtet. Det som jag funderar mer på än själva ämnena är tonen i texten + hur personlig eller privat jag vill vara i bloggen, det går också i vågor och ibland kan jag ångra vad och på vilket sätt jag skrivit om något senare. Så det är mera den konflikten jag skulle vilja komma tillrätta med.
16.08.16 02:01

 

En plats för ord, bilder och tankar. Fotoalbum, bokhylla, antecknings- block.

25, Åbo. 

 

Follow

 

Senaste kommentarer