Overkligheten

18.07.2016 kl. 12:19

 

 

Ibland känner jag mig som en bluff. Som när jag den ena dagen skriver på bloggen om hur dåligt jag mår av att ha sommarlov och den andra lägger upp bilder på instagram från platser som i efterhand känns overkliga. Fördelen med ångestkänslor är ju att de, precis som alla andra känslor, alltid går över. Precis som en alpresa mitt i sommaren. Allt går över men skavsåren och blåmärkena finns kvar, skavsåren och känslan av att vara sämst i gruppen och flåsande kämpa sig upp till toppen på ett berg trots att man helst vill lägga sig ner och dö för varje höjdmeter. Ett steg i taget, hålla jämnt tempo, andas in, andas ut. Kanske är det bara det allt handlar om. Utsikten högst uppifrån är ändå rätt fantastisk. 

 

Kommentarer (1)
Att en har kommit på den, ångesten, med att vara flyktig gör den sig inget besvär alls att ta hänsyn till. Det är så fånigt av den kan jag tycka. Jag önskar att det hjälpte att skratta den rakt i ansiktet. Men då måste en ju stå och se sig själv i spegeln och skratta åt sig själv.
stormen23.07.16 kl. 12:47
Jag tycker att det hjälper lite att bara acceptera den och låta bli att kämpa emot, fast det är svårt. Synd bara att den alltid kommer tillbaka.
31.07.16 14:06

 

En plats för ord, bilder och tankar. Fotoalbum, bokhylla, antecknings- block.

25, Åbo. 

 

Follow

 

Senaste kommentarer