Torsdagslistan

04.02.2016 kl. 16:13

 

 

Vad gör du just nu?

Sitter i Satus gamla (och min nya) lägenhet på Milias gamla säng i en hög med smutsiga lakan och kläder. Resten av möblerna står inträngda i ett hörn och det finns flyttlådor och ikeakassar överallt men jag har gjort små gångar till badrummet och köket. Äter med en plastsked jag diskat flera gånger och tänder värmeljus på kvällarna eftersom jag inte har någon sänglampa ännu. Hoppas på att hitta lådan med rena lakan snart. 

Vad har du gjort idag?

Inte så mycket. Vaknat, förundrats över att ingen borrar i huset idag, gjort halvhjärtade försök att dammsuga. Har känt mig krasslig hela veckan och nu lagom tills att saker lugnat ner sig bröt flunssan ut så har mest varit hemma med stegring och huvudvärk. 

Hur mår du?

Annars bra men får ångest av att sitta ensam i flyttkaoset och inte ha ork att göra någonting, vill ju reda upp allt så jag kan börja inreda och njuta av mitt nya hem. Känner mig stressad över allt jag borde ta itu med och alla saker jag borde fixa innan jag blir datorlös imorgon. 

Berätta något roligt som hände i helgen?

Hela helgen gick åt till att packa, flytta och städa så det roligaste var nog att ha den undanstökad. Men nästa helg blir det fest och så kommer Saara hit och bor hos mig!

Vad fick dig att skratta senast?

Minns inte. Kanske nåt jag hörde på jobbet?

Vem skickade ditt senaste meddelande?

Jeroen som lovat komma hit och underhålla mig (dvs. fixa igång min tvättmaskin och hjälpa till att skruva ihop möblerna i utbyte mot mat), hurrahurra!

 

 

En plats för ord, bilder och tankar. Fotoalbum, bokhylla, antecknings- block.

25, Åbo. 

 

Follow

 

Senaste kommentarer