Förvirringen

26.09.2015 kl. 01:24

 

 

Hösten är här och jag känner mig borttappad igen, har hundra halvfärdiga blogginlägg på datorn och minst lika många snurrandes i skallen. Försöker släppa taget om behovet att prestera hela tiden, komma fram till vad det är jag egentligen vill (varför är det så svårt?). Känner mig kluven till bloggandet, delvis får jag lite ångest av det (kan inte bestämma hur mycket jag vill dela med mig av eller om jag hellre skulle sätta tiden på annat) men å andra sidan känner jag mig dragen hit. Får se hur det blir. 

 

Kommentarer (3)
gulle du ska göra det som känns bra :) ta en paus från bloggen och gör andra grejer istället ett tag? aaah förresten är så nyfiken på bilderna du tog! kom ihåg att det är fritt fram att scanna negativen hos mig & j. kram och ha en kul speldag/kväll *hjärta*
Nanó26.09.15 kl. 12:55
jo blir kanske en liten paus :) tror jag blev extra grubblig av att vara sjuk hela veckan? men jaaa jättegärna, hade nog tänkt bjuda in mig själv i nåt skede hehe :D bara jag får dem framkallade! har ännu kvar många rutor på filmen från Amsterdam... kram!! <3
29.09.15 20:49
Alltså jag känner så igen mig. Just den där känslan att man är borttappad, och varken vet vad man vill och inte vill, och varför ska det vara så svårt. Tänker alltid att jag bara ska ta en sak i taget, och försöka reda upp huvudet. Men det lyckas typ aldrig. Istället går ännu en höst och jag vet fortfarande lika lite.

Insåg nu hur deprimerande min kommentar är. Så ja, vi borde väl bara göra det vi vill göra. Istället för att fokusera på alla "borden och måsten". Kram!
Frida01.10.15 kl. 15:47
Jaa precis! Sen blir jag arg på mig själv för att jag dessutom måste angsta över sånt på bloggen och åt alla i min närhet. Men tror man bara måste låta det ta den tiden det tar, ibland är man lite borttappad helt enkelt. Och det är helt okej att tänka lite deprimerande också för så är det bara ibland. Kram!
04.10.15 21:57
sååå fin bild!
Caroline05.10.15 kl. 22:51
tack!! Åland 2013 :) älskar färgerna i skogen.
06.10.15 22:26

 

En plats för ord, bilder och tankar. Fotoalbum, bokhylla, antecknings- block.

25, Åbo. 

 

Follow

 

Senaste kommentarer